Rechercher dans ce blog

Tuesday, April 18, 2023

Ünlü diziye ev sahipliği yapan lüks çatı dairesi 737 milyon TL’ye satışta - Sözcü

Son zamanların popüler dizisi "Succession"da, Roman Roy karakterinin evi olarak gösterilen lüks çatı katı dairesi yaklaşık 737 milyon TL'lik (38 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuldu.

Ünlü diziye ev sahipliği yapan lüks çatı dairesi 737 milyon TL’ye satışta

New York’ta bulunan ve Central Park ile Big Apple silüetinin panoramik manzarasına sahip dört yatak odalı lüks daire, HBO’da yayınlanan “Succession” dizisinin yayınlanan son sezonu sayesinde ün kazandı.

Çatı dairesi, son zamanların popüler dizisi “Succession”da, Kieran Culkin’in canlandırdığı Roman Roy karakterinin eviydi…

Şimdilerde yaklaşık 737 milyon TL’ye (38 milyon dolar) satışa çıkan daire, bölgedeki en yüksek bina olan 200 Amsterdam’ın 49. ve 50. katlarında yer alıyor.

Rahat ve konforlu bir tarzda döşenen dairede bulunan kuyruklu piyano da göze çarpanlar arasında…

Evin içi, Studio Mellone’un kurucusu Andre Mellone tarafından tasarlandı. Çatı katını satın alacak kişi, hole açılan özel bir asansörü kullanarak evine ulaşabiliyor.

Lüks çatı dairesi, New York’un eşsiz siluetini izleme imkanı veriyor…

Yayınlanan fotoğraflarda oturma odasının, nötr tonlarda keten bir kanepe, döner sandalyeler ve endüstriyel tarzda bir ofis masası ile döşendiği görülüyor.

Dairenin mutfağında yer alan ada mutfak detayı dikkat çekiyor…

Çatı katı daire, parkın ve şehir silüetinin muhteşem manzarasını sunan tavandan tabana pencerelere de sahip. Dairenin bulunduğu binada ayrıca spa, havuz, spor salonu, özel kulüp ve kuyruklu piyanolu bir kütüphane de dahil olmak üzere çeşitli olanaklar da yer alıyor.

Tavandan yere kadar olan pencereler, New York manzarasını izleme imkanı sunuyor…

Taylor Swift'in New York'taki lüks dairesi rekor fiyatla kiralığa çıktıİlginizi ÇekebilirTaylor Swift'in New York'taki lüks dairesi rekor fiyatla kiralığa çıktıTasarımcı Tommy Hilfiger'ın 876 milyon TL değerindeki lüks yatı gündem olduİlginizi ÇekebilirTasarımcı Tommy Hilfiger'ın 876 milyon TL değerindeki lüks yatı gündem olduSadece 1 dolara satın aldığı çanta lüks markaya ait çıktıİlginizi ÇekebilirSadece 1 dolara satın aldığı çanta lüks markaya ait çıktı

Adblock test (Why?)


Ünlü diziye ev sahipliği yapan lüks çatı dairesi 737 milyon TL’ye satışta - Sözcü
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...