Rechercher dans ce blog

Thursday, May 18, 2023

Samsung bazı kullanıcılarını Ultra HDR özelliğinden mahrum bırakacak! - ShiftDelete.Net

Samsung bazı kullanıcılarını Ultr HDR özelliğinden mahrum bırakabilir. Konuyla ilgili çıkan son haberler Google Ultra HDR özelliğinin tüm Samsung kullanıcılarına sunmayacağını gösteriyor. Ultra HDR özelliğinin ilk duyurulması ardından kullanıcılar güncellemeyi beklerken sadece uyumlu cihazlara güncellemenin geleceği bildirildi. İşte Samsung Ultra HDR özelliği hakkında detaylar…

Ultra HDR özelliği hangi Samsung cihazlara gelecek?

Google’ın bu ayın başlarında düzenlediği yıllık G/Ç Geliştirici konferansında, arama devi, görüntü yakalama için yeni bir format olan Ultra HDR’yi duyurdu . Fotoğrafların JPEG formatına geri dönebilecek şekilde çekilmesine izin veren bu özellik 8 bitin ötesinde bir dinamik aralık sunacak. Böylece telefonlar gölgelerde ve vurgularda daha fazla ayrıntı içeren fotoğraflar çekebilecek.

Güncelleme yolda Samsung Galaxy S23 kamerasındaki eksik tamamlanıyor!

Buraya kadar her şey gayet güzel. Ancak bu yeni özelliği kullanabilmeniz için cihazınızın bu Ultra HDR formatına uyumlu olması gerekiyor. Konuyla ilgili olarak markanın resmi forum moderatörü bir paylaşım yaptı. Ultra HDR özelliğinin, bir akıllı telefonun HDR’de resim ve video çekmesini ve ardından sonuçları aynı dinamik aralıkta HDR özellikli bir ekranda görüntülemesini gerektirdiğini belirtti. Çoğu telefon kamerası halihazırda HDR’yi destekliyor ancak ekranlar için durum böyle değil.


En hızlı Android telefonlar belli oldu!

En hızlı Android telefonlar belli oldu!

AnTuTu, nisan ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay hangi telefon nasıl performans gösterdi?

HDR çözünürlükleri destekleyen ekranlar orta üst ve üst segment telefonlarda sunuluyor. Kısacası uygun fiyatlı olarak adlandırılan segmentteki cihazlar HDR çözünürlükte ekrana sahip değil. Peki hangi Samsung cihazlar HDR ekran çözünürlüğüne sahip?

Bunun için ufak bir liste yaparsak:

Listede cihazınızın adını göremediyseniz Samsung internet sitesi üzerinden de cihaz özelliklerine bakabilirsiniz. Eğer telefonunuzda HDR özelliği yoksa üzgünüz. Cihazınız HDR güncellemesini almayacak.

Adblock test (Why?)


Samsung bazı kullanıcılarını Ultra HDR özelliğinden mahrum bırakacak! - ShiftDelete.Net
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...