Rechercher dans ce blog

Monday, May 15, 2023

Her gün WhatsApp kullananlara güzel haber! Yeni özellik o sorunu kökten çözecek: Nedeni açıklandı - Akşam Haberi

Milyonlarca insan tarafından kullanılan WhatsApp uygulaması ile ilgili güncellemeler bitmiyor. Peki yeni güncelleme ne zaman kullanılabilecek? Tüm detaylar haberimizde.

Tüm dünyada mesajlaşma ve arama uygulaması olarak tercih edilen WhatsApp kullanıcılarına sık sık yeni özelliklerini sunmaya devam ediyor. Bu özellikle mesajlar düzenlenebilecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP YENİ GÜNCELLEMESİ

Sık sık yeni güncellemeleriyle gündeme gelen WhatsApp uygulaması ile ilgili yeni güncelleme detayları paylaşıldı. Uygulamayı kullanan kişiler gönderilen mesajlarda düzenleme yapılması ile ilgili bir yenilik olmasını istiyordu. Şu an beta sürümünde olan uygulama yavaş yavaş test edilmeye başlandı. Beta sürümü Google Android için yayınlandı. 2.23.10.10 sürümüyle birlikte kullanıcılara sunulan bu yeni özellik test edilebiliyor. 

Whatsapp Yeni Güncellemesiyle Mesajlar Düzenlenebilecek

Aynı zamanda WhatsApp Web uygulamasıyla da beta sürümü kullanılabiliyor. Yeni güncellemeyle birlikte kişisel ve grup mesajları için gönderilen mesajlar düzenlenebilecek. Bir mesajın kaç kez düzenlenebileceği ile ilgili bir sınır da bulunmuyor. Ancak mesajın gönderildiği andan itibaren 15 dakika içinde mesajın düzenlenmesi gerekiyor. Mesaj düzenlendiği zaman karşı tarafta düzenlendi yazısını görüyor. Kullanıcılar ise mesaj düzenleme özelliğinin 15 dakikayla kısıtlı tutulmasını sebeplerini de araştırıyordu. WhatsApp tarafından yapılan açıklamalara göre mesajlardaki yazım hatalarının düzenlenmesi için yapılan bu güncelleme 1 gün veya daha fazla süre öncesinde gönderilen mesajlar için kullanılmayacak. Bu güncelleme henüz hala test aşamasında olduğu için ilerleyen zamanlarda yapılabilecek değişimlerle ilgili bir açıklama bulunmuyor. 

Adblock test (Why?)


Her gün WhatsApp kullananlara güzel haber! Yeni özellik o sorunu kökten çözecek: Nedeni açıklandı - Akşam Haberi
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...