Rechercher dans ce blog

Tuesday, November 1, 2022

WhatsApp’tan eski sevgilisini not defteri yapanlar için yeni özellik - ShiftDelete.Net

WhatsApp kullanıcılarından bazıları, telefonlarının not ya da anımsatıcı uygulamasını kullanmak yerine kendine ya da engelli olduğu kişiye mesaj göndermeyi tercih ediyor. Not defterini kullanmak yerine WhatsApp’a girmek en çok kullanılan uygulama olması nedeniyle daha kolay oluyor. Anlık mesajlaşma uygulaması da tam da bu durumu birçok kişinin yapması üzerine yeni bir özellik test etmeye başladı. Peki, bu özellik nedir ve nasıl kullanılacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

WhatsApp, kendine mesaj gönderme özelliğini test ediyor!

WhatsApp, dünya çapındaki 3.71 milyar aktif kullanıcısıyla en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması unvanına sahip. Uygulama, kullanıcı deneyimini en iyi hale getirmek adına sık sık yenilikler ve iyileştirmeler yapıyor. WABetaInfo da dün blog hesabından paylaştığı yazıyla WhatsApp kullanıcılarının kendine mesaj gönderebileceği bir özelliği test ettiklerini duyurdu.

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Bu ayarı mutlaka değiştirin

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Bu ayarı mutlaka değiştirin

WhatsApp'ı daha güvenli bir hale getirmenin bir yolu olduğunu biliyor muydunuz. İşte değiştirmeniz gereken o WhatsApp ayarı.

WhatsApp için şimdilik test aşamasında olan kendine mesaj gönderme özelliği normal bir kullanıcıya mesaj gönderiyormuş gibi çalışacak. Yani WhatsApp kişilerin yer aldığı listede ek olarak hesabın sahibi de görünecek. Fakat bu durum, özelliğin test aşamasında olması nedeniyle şimdilik görünmüyor. İlerleyen güncellemelerde kişi listesinin yenilenmesiyle birlikte senkronize olacak.

Kendine mesaj gönderme özelliği, Android ve iOS işletim sistemi yer alan cihazlarda WhatsApp Beta sürümünde test aşamasında bulunuyor. Yeniliğin tamamlanıp kararlı sürüme ne zaman geleceği ise şimdilik belirsiz.

Anlık mesajlaşma uygulaması ayrıca, yine test ettiği bir özellike grup sohbetlerinde kişilerin profil fotoğrafına yer verecek. Gruplar sohbetlerinde görünecek profil fotoğrafıları, mesaj balonlarının sol tarafında yer alacak. Profil fotoğrafı kullanmayan kişiler ya da gizlilik nedeniyle görünmeyen fotoğraflar ise varsayılan profil simgesiyle görünecek

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Adblock test (Why?)


WhatsApp’tan eski sevgilisini not defteri yapanlar için yeni özellik - ShiftDelete.Net
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...