Rechercher dans ce blog

Monday, October 24, 2022

WhatsApp Kullanıyorsanız Dikkat! Sürpriz Özellik Yakında Aktif Edilecek - Edirne Jet Haber

Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Platformun daha işlevsel hale gelmesi için çalışmalar yürüten şirket, grup sohbetlerinde yer alan bir özelliği, artık birebir sohbetler için de kullanılabilir hale getirecek.

Birebir Sohbette Anket Dönemi

WhatsApp, grup sohbetlerinde katılımcılara anket oluşturmasına imkan tanıyordu. Söz konusu özellik artık bireysel sohbetlerde de kullanılabilecek. WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni düzenleme ile birlikte, grup sohbetlerinde olduğu gibi anketlere 12 adet şık eklenebilecek.

telefon whatsapp 2

Test Çalışmaları Devam Ediyor

Bireysel sohbetlerde de anket oluşturulması için geliştirilen özellik, henüz test aşamasında bulunuyor. İlerleyen süreçte, yeni özelliğin kararlı sürümünün tüm kullanıcılar için aktif edilmesi bekleniyor.

Adblock test (Why?)


WhatsApp Kullanıyorsanız Dikkat! Sürpriz Özellik Yakında Aktif Edilecek - Edirne Jet Haber
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...