Rechercher dans ce blog

Monday, August 22, 2022

E-Devletteki değişiklikte FETÖ tehlikesi... E. Gazi Emniyet Müdürü uyardı - Odatv

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ad ve soyadı değişikliği başvurularının 24 Aralık 2022'ye kadar e-devlet aracılığıyla da yapılabileceğini duyurmasının ardından dikkat çeken bir uyarı geldi. 

E. Gazi Emniyet Müdürü ve Avukat Fatih Eryılmaz isim değişikliği ile ilgili FETÖ’cülerin ABD'deki hamlelerini hatırlattı. 

Kripto FETÖ’cülerin isimlerini değiştirebileceğine dikkat çeken Fatih Eryılmaz, sosyal medya hesabından “E-Devlet üzerinden ad/Soyad değiştirme başvurusu yapılabildiğini duyunca aklıma geldi. 17/25’ten sonra tespit edilen bir üniversite rektörü vardı. Adı, Soyadı, Nüfusa kayıtlı olduğu yer değiştirilmişti. Tabiki önceki ismiyle kayda giren bir FETÖ’cüydü” diye yazdı.

Denizli’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında adı geçen ve 1985 yılında öğrenciyken gözaltına alınmasının ardından kimlik bilgilerini değiştiren Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi eski dekanlardan Fatih Karaosmanoğlu’nu hatırlatan Fatih Eryılmaz şunları paylaştı:

“Babasının adını da değiştirmiş. Hatırladığım kadarıyla 1985te Jandarmanın İşlem yaptığı 30 kadar Polis Koleji öğrencisine ‘abi’lik yaparken işlem görmüş idi. Yanındaki Polis Koleji Ögrencileri Emniyette FETÖ’nün altın kadrolarından idi. 15 Temmuz’a kadar hiçbir şey olmamıştı.”

ABD’DEKİ FETÖ'CÜLER HIRİSTİYAN İSİMLERİ ALDI

Öte yandan benzer bir yöntemi FETÖ üyeleri ABD’de gerçekleştirmişti. 

Annesinin “Refia” olan ismini resmi makamlara “Rabin” olarak değiştirerek beyan ettiği ileri sürülen Fetullah Gülen’in yaşadığı ABD’deki FETÖ’cülerin Hıristiyan isimleri aldıkları tespit edilmişti. 

Adil Öksüz’ün akrabası olduğu iddia edilen Kemal Öksüz’ün “Kevin”, Kemal’in Pensilvanya bölgesindeki kolej ve okulların sorumlusu olan abisi Adem Öksüz’ün ise “w” ismini aldığı, bu şekilde isim değiştiren yüzlerce FETÖ’cü olduğu ortaya çıkmıştı.

ADİL ÖKSÜZ ADINI KEVIN OLARAK DEĞİŞTİRDİ

15 Temmuz darbe girişiminin 1 numarası olarak gösterilen Adil Öksüz'ün akrabası olduğu iddia edilen ve FETÖ'nün ABD'deki pek çok etkinliğini koordine eden isim olarak bilinen Kemal Öksüz'ün "Kevin", Kemal Öksüz'ün Pensilvanya bölgesindeki kolej ve okulların sorumlusu olan abisi Adem Öksüz'ün ise "Adam" ismini aldığı belirlenirken, Fetullah Gülen'in onursal başkanlığını yaptığı ve OHAL kararnamesiyle kapatılan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın (GYV) başkan yardımcılığını da yapan, Manolya Bilim Akademisi'nin kurucu müdürü Hüseyin Hurmalı'nın da "Joseph" adını kullandığı anlaşılmıştı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün işadamları derneği olan TUSKON'un temsilciliğini de yapan ve ABD başkanlık seçimlerinde FETÖ'nün desteklediği Hillary Clinton'a şirketi üzerinden tam 100 bin dolarlık bağışta bulunmasıyla gündeme gelen Remzi Öten'in isim tercihi ise "Ramsey" oldu.

Odatv.com

Adblock test (Why?)


E-Devletteki değişiklikte FETÖ tehlikesi... E. Gazi Emniyet Müdürü uyardı - Odatv
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...