Rechercher dans ce blog

Wednesday, March 2, 2022

Whatsapp’ın Yeni Özelliği Devrim Yaratacak! Görüntülü ve Sesli Konuşma Değişiyor - 5N Haber

2 Mart 2022 09:30 Güncelleme : 2 Mart 2022 09:30

Whatsapp yeni getirmiş olduğu özelliklere bir yenisini daha ekledi. Bir süredir güncelleme üstüne güncelleme yapan uygulama, yenilikleriyle kullanıcılarına daha iyi bir hizmet vermeyi hedefliyor.

Whatsapp’ın Yeni Özelliği Devrim Yaratacak! Görüntülü ve Sesli Konuşma Değişiyor

Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, 2022 yılında da bomba gibi devam ediyor. Birçok yenilik getiren ve iyileştirme çalışmaları yapan uygulama, kullanıcılar için artık daha cazip bir hale geliyor. Yeni güncellemeyle sürümünü 2.22.6.5’çıkaracak olan Whatsapp, bu yeni sürümünde görüntülü ve sesli aramalara yenilikler getirecek. Wabetainfo’nun yaptığı paylaşıma göre Whatsapp’ta artık çağrı bağlantıları da yer alacak.

Whatsapp’ın Sunduğu Yenilikler

Geçtiğimiz süreçte pek çok konuda yenilik yapan ve iyileştirme çalışmaları düzenleyen popüler mesajlaşma uygulaması, rakiplerini geride bırakmaya devam ediyor. Daha önce gizlilik ayarlarında bir düzenlemeye giderek kullanıcılarının güvenini kazanmayı başaran uygulama, görüntülü ve sesli aramaların Whatsapp Web üzerinden gerçekleştirilebilmesini de sağlayarak oldukça iyi bir iş çıkarmıştı.

Şimdi ise yeni sürümle birlikte yepyeni bir özellik daha geliyor. Çağrı bağlantıları özelliğini aktifleştiren uygulama, pek çok kişi için kolaylık sağlayacak. Bildiğiniz gibi bir gruba katılabilmek için, grubun davet bağlantısını almanız yeterli oluyordu. Davet bağlantısına tıkladığınız anda gruba katılabiliyorsunuz. Bu yeni özellik de benzer bir şekilde çalışarak sizin grup aramalarına katılabilmenizi sağlıyor. Bir grupta olup olmanız fark etmeksizin, gönderilen lin aracılığıyla görüntülü ya da sesli aramalara dahil olabiliyorsunuz.

Whatsapp’ın Sunduğu Yenilikler

Bu Yeni Özellik Ne Zaman Kullanılabilecek

Özellik şuanda aktif durumda, ancak bu özelliği kullanabilmeniz için Android 2.22.6.5 güncellemesi gerekiyor. Bu güncellemeyi alabilmeniz için de beta sürümüne sahip olmanız lazım. Diğer yandan bir süre sonra bu özelliğin kullanımının, diğer tüm kullanıcılara açılacağı da düşünülüyor.

Bu özellik ile uygulama üzerinden arkadaş aramalarına, iş konuşmalarına dahil olmak oldukça kolay olacak. Aynı grupta olmadan da bu özelliği kullanabilmek, pek çok durum için kullanıcılara avantaj sunuyor. Yapmanız gereken tek şey, görüntülü ya da sesli konuşmaya eklemek istediğiniz kişiye bağlantı linki atmak. Linki alan kişi bağlantıya tıkladığı anda, konuşmada yer alabilecek.

Adblock test (Why?)


Whatsapp’ın Yeni Özelliği Devrim Yaratacak! Görüntülü ve Sesli Konuşma Değişiyor - 5N Haber
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...