Rechercher dans ce blog

Friday, January 21, 2022

Samsung Galaxy S22 serisinin bölgesel işlemci dağılımı ortaya çıktı - DonanimHaber

Oy Ver

Samsung Galaxy S22 serisinin bölgelere göre kullandığı işlemciler ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere Samsung modelleri yıllardır pazara farklı işlemciler ile çıkıyor. S22 serisinde de bu politikasından vazgeçmeyen Samsung'un, S22 ailesindeki bölgesel işlemci haritası ortaya çıktı. Gelin Galaxy S22 serisi hangi bölgelerde hangi işlemciyi kullanıyor göz atalım.

Samsung Galaxy S22 serisinin bölgelere göre işlemci dağılımı

Geçtiğimiz günlerde hakkında birçok sızıntı edindiğimiz Galaxy S22 modellerinin, Qualcomm tarafında Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile geleceği biliniyor. Exynos tarafında da Samsung'un yeni yonga seti Exynos 2200 ile geleceği kesin görülen Samsung Galaxy S22 ailesinin şimdi bölgelere göre işlemci dağılımı ortaya çıktı.

Listeye göz attığımızda Avrupa'da Exynos yonga setini kullanacak olan Samsung Galaxy S22 ailesi, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Doğu Asya, Güney Doğu Asya ve Okyanusya'da Snapdragon yonga setini kullanacak. Batı Asya, Orta Doğu Asya ve Afrika bölgelerinde ise hem Snapdragon hem de Exynos yonga setine sahip cihazlar yer alacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Adblock test (Why?)


Samsung Galaxy S22 serisinin bölgesel işlemci dağılımı ortaya çıktı - DonanimHaber
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...