Rechercher dans ce blog

Wednesday, January 12, 2022

1.983 TL’lik uygulama ve oyun geçici süreyle ücretsiz oldu - ShiftDelete.Net

Google Play Store, toplam değeri 1.983 TL olan uygulama, oyun ve ikon paketlerini ücretsiz yaptı. Daha önceki indirimleri genellikle 1000 TL’nin altında olan teknoloji devi bu kez büyük oynadı. Bu haftaki kampanya 13 uygulama, 13 oyun ve 4 tane ikon paketinden oluşuyor.

Ücretsiz oyun ve uygulamaların listesini haberimizde listeledik. Her zaman olduğu gibi hatırlatalım: indirimler süreyle sınırlı oluyor ve bugünden itibaren en fazla 10 gün içinde zamanı bitecek. Bu nedenle Android cihazınızda oynamak istediğiniz oyunu, uygulamayı veya ikon paketini yüklemek için elinizi çabuk tutun.

PUBG: Battlegrounds ücretsiz oldu! Nasıl indirilir?

PUBG: Battlegrounds ücretsiz oldu! Nasıl indirilir?

Popüler Battle Royale oyunu PUBG: Battlegrounds, Steam üzerinde süresiz olarak ücretsiz oldu. İşte detaylar...

1.983 TL’lik uygulama ve oyun Google Play Store’da ücretsiz

Aşağıdaki listede bulunan uygulama veya oyun ismine tıklayarak Play Store sayfasını açabilir ve ücretsiz olarak cihazınıza yükleyebilirsiniz. Ancak dosya boyutu ve internet hızınıza bağlı olarak yükleme süresinin değişkenlik göstereceğini unutmayın. Bu arada parantez içinde söz konusu uygulamanın normal fiyatını da öğrenebilirsiniz.

Uygulamalar

Oyunlar

İkon paketleri

Adblock test (Why?)


1.983 TL’lik uygulama ve oyun geçici süreyle ücretsiz oldu - ShiftDelete.Net
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...