Rechercher dans ce blog

Saturday, October 9, 2021

Venom 2 ile The Matrix 4’ün çekimleri çakıştı! - ShiftDelete.Net

Venom: Let There be Carnage filmi dünya genelinde vizyona girmeye devam ediyor. Yavaş yavaş uğradığı ülke sayısını arttıran yapım, bu süre zarfında gişede de iyi bir performans gösteriyor. Rekorları alt üst eden yapım ile alakalı da ilginç bir gelişme ortaya çıktı.

Çekimleri San Francisco‘da gerçekleşen Venom: Let There be Carnage, o zaman aralığında şehirde prodüksiyonu olan tek film değilmiş. The Matrix 4 ile aynı anda aynı yerde geliştirilmeye başlanan yapımda, bazı sürpriz detaylar olduğu öğrenildi.

Madonna’nın en büyük pişmanlığı: The Matrix!

Madonna’nın en büyük pişmanlığı: The Matrix!

The Matrix serisi, Madonna'nın en büyük pişmanlıkları arasında yer alıyor. Şarkıcı, gelen rolü reddettiği için oldukça üzüldüğünü belirtti.

Venom 2 ile The Matrix 4 aynı yerde çekilmiş

Venom: Let There be Carnage için mekan ayarlamaları yapan yönetici Christopher Kusiak, basına önemli açıklamalarda bulundu. The Matrix 4 ile olan çakışmadan da bahseden Kusiak, şaşırtıcı gelişmeyi şu şekilde aktardı:

Birçok şey çekimleri etkiledi. The Matrix şehir merkezini kontrol ettiği için, o bölgedeki sürüş çekimlerimizin pek çoğu atıldı. Matrix yüzünden istediğimiz alanlara ulaşamadığımız için, dublörleri otoparkın tepesine çıkarmak zorunda kaldık. Eğer önce biz gelmiş olsaydık, aynı şey onların başına gelecekti. Bir sahnede görünen helikopterler, aslında The Matrix 4 için havadaydı. Benzer bölgede olduğumuz bu tarz çakışmalar yaşanıyordu.

Venom

Tüm bu bilgilerin yanı sıra, stüdyoların her iki film içinde şehre ne kadar yatırım yaptığı ortaya çıktı. San Francisco Polis Departmanı’ndan alınan rakamlara göre, The Matrix 4 için şehri kullanım ücreti olarak toplamda 420 bin dolar ödeme gerçekleştirilmiş. Venom: Let There be Carnage için ise sadece 192 bin dolar verilmiş. Hal böyle olunca, daha fazla para veren Matrix ekibi, daha kilit noktalarda çekim yapma şansına sahip olmuş.

Durumdan ,çok fazla olmasa da, şikayetçi olan Venom ekibi, yine de helikopter sahnesinden biraz olsun yararlanmış. Senaryonun işleyişinde de bazı değişikliklere neden olan bu çakışmanın, The Matrix Resurrection‘a bir etkisi olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

SDNShiftdelete.net

Peki sizler bu gelişmeleri nasıl yorumluyorsunuz? 15 Ekim’de vizyona girecek Venom: Let There be Carnage filminde helikopterlere dikkat etmeyi unutmayın.

Adblock test (Why?)


Venom 2 ile The Matrix 4’ün çekimleri çakıştı! - ShiftDelete.Net
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...