Rechercher dans ce blog

Sunday, September 5, 2021

Windows 11’deki sorun, kullanıcıları kızdırdı - Sözcü

Geçtiğimiz aylarda yeni işletim sistemini tanıtan Microsoft, beklediği başarıyı yakalayamadı. Şirket, Windows 11'deki sorun nedeniyle kullanıcıların tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

Windows 11’deki sorun, kullanıcıları kızdırdı

Henüz test aşamasında olan ve sınırlı sayıda kullanıcının erişimine izin verilen Windows 11, verdiği hata ile gündemde.

Microsoft, yeni Windows 11’i ortaya çıkarırken daha azı daha fazladır mottosuyla hareket etmiş ancak işletim sistemine reklamlar da eklemişti. Hâlâ beta sürümünde olan Windows 11’de kullanıcıların hayatlarına reklamların girmesiyle beraber başlat menüleri ve görev çubukları çöktü.

Reklam, masaüstü çubuğunu çökerterek, Windows’un hayati özelliğini erişilemez hale getirdi. Microsoft, bu hatadan etkilenen kullanıcıların işletim sistemlerinde sorunu gidermeleri için bir düzeltme paylaşsa da kullanıcıların eleştiri oklarına maruz kaldı.

Google ve Microsoft, ABD siber güvenliği için milyarlarca dolar vadediyor İlginizi Çekebilir Google ve Microsoft, ABD siber güvenliği için milyarlarca dolar vadediyor Rekabet kızıştı: Amazon'un bulut yöneticisi Microsoft'a geçti İlginizi Çekebilir Rekabet kızıştı: Amazon'un bulut yöneticisi Microsoft'a geçti Microsoft'tan acil güvenlik uyarısı: Bilgisayarınızı hemen güncelleyin İlginizi Çekebilir Microsoft'tan acil güvenlik uyarısı: Bilgisayarınızı hemen güncelleyin

Adblock test (Why?)


Windows 11’deki sorun, kullanıcıları kızdırdı - Sözcü
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...