Rechercher dans ce blog

Monday, September 6, 2021

WhatsApp’tan aradığını bulamayanlara yeni çözüm! - ShiftDelete.Net

Facebook tarafından satın alındıktan sonra tamamen ücretsiz yoluna devam etme kararı alan WhatsApp, parasını cebinde tutmak isteyenlerin bir numaralı tercihi konumunda. Ancak uygulamanın cazip olan tek tarafı bu elbette bu değil. Rakiplerine kıyasla bazı konularda avantajlı, kimi zaman ise dezavantajlı olsa da WhatsApp platforma sürekli yenilikler katarak kullanıcı deneyimini artırıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS‘tan Android‘e sohbet taşıma özelliği bunun en bariz örneklerinden.

WhatsApp’ın kullanıcılara zorluk çıkaran ve mesajlaşma deneyimini olumsuz etkileyen yanları da bulunuyor. Örneğin bir sohbet içerisinde aradığınız eski tarihli bir mesajı bulmak için dakikalarca uğraşmanız gerekiyor. Arama özelliği kolaylık sağlasa da, hangi kelimeyi bulmak istediğinizi hatırlamıyorsanız yine çözüme ulaşamıyorsunuz. Şirket bu sorunu kesin olarak çözecek bir özellik geliştiriyor.

Telegram, WhatsApp’ın yeni özelliğiyle fena dalga geçti

Telegram, WhatsApp’ın yeni özelliğiyle fena dalga geçti

WhatsApp, kullanıma sunduğu iOS'ten Android'e sohbet aktarma özelliğinin ardından Telegram ile arasındaki rekabeti alevlendirdi.

WhatsApp, tarih bazlı sohbet aramaya izin verecek

WhatsApp’ın yeni özelliklerini aylar öncesinden ortaya çıkarmasıyla tanınan WABetaInfo, uygulamanın üzerinde çalıştığı yeniliğin detaylarını paylaştı. Buna göre, WhatsApp yakında bir sohbet içerisinde tarihe göre arama yapılmasına izin verecek. Böylelikle aradığınız mesajları spesifik bir günle filtreleyerek daha kolay bulabileceksiniz. Paylaşılan ekran görüntülerine bakıldığında, WhatsApp’ın gün, ay, yıl seçimine varana kadar kullanıcılara olanak sağladığı gözüküyor.

WABetaInfo’nun açıklamasına göre, WhatsApp’ın yeni özelliği hala geliştirilme aşamasında olup gelecekteki bir güncellemeyle erişilebilir durumda olacak. Beta süreci henüz erişime açılmadı. Son kullanıcılarla test aşamasının ne zaman başlayacağı da belirsizliğini koruyor.

WhatsApp’ın geliştirmekte olduğu işlevlerin ortaya çıktıktan aylar sonra kullanıma sunulduğuna çoğu zaman şahit oluyoruz. Dolayısıyla tarihe göre sohbet arama özelliğinin de ufukta olduğunu düşünmemizde sakınca olmaz. Yine de şirketten yeni özelliği doğrulayan herhangi bir açıklama gelmediğini ve ani kararla vazgeçilme ihtimalinin olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Adblock test (Why?)


WhatsApp’tan aradığını bulamayanlara yeni çözüm! - ShiftDelete.Net
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...