Rechercher dans ce blog

Thursday, September 23, 2021

Ultra ince çerçeveli Xiaomi Civi'nin ilk fotoğrafı sızdı - DonanimHaber

2 Oy Ver

Xiaomi, 27 Eylül Pazartesi günü yeni Civi akıllı telefonunun tanıtılacağını resmen duyurdu. Cihaz hakkında çok az şey biliniyor, ancak ilk fotoğrafları sızdı bile. Görünüşe göre ince çerçeve sevenleri hoş bir sürpriz bekliyor.

Xiaomi CC serisinin yerini alacak

Sunulan fotoğraflarda görebileceğiniz gibi Xiaomi Civi, ekranın tüm çevresinde son derece ince çerçevelere sahip olacak. Alt çerçeve hala diğerlerinden biraz daha kalın, ancak boyutları yine de şaşırtıcı. Ayrıca, ön kamera deliği sektördeki en küçük kamera deliklerden biri olabilir. Ancak akıllı telefonun düz mü yoksa kavisli bir ekran mı kullanacağı tam olarak belli değil.

Ünlü sızıntı hesabı Ice Universe, Civi'nin bu yıl çıkacak en güzel tasarıma sahip Xiaomi akıllı telefon olacağını tweetledi. Civi'nin CC gençlik serisinin yerini alması planlanıyor.

Akıllı telefonun Full HD+ çözünürlüklü 6.55 inç AMOLED ekrana, 33 watt şarj destekli 4250 mAh pile ve 64 MP ana kameraya sahip olması bekleniyor.

Kaynakça https://www.gsmarena.com/xioami_civi_series_launch_date-news-51066.php https://gadgettendency.com/xiaomi-civi-will-still-be-a-completely-new-smartphone-it-will-receive-a-108-megapixel-sensor-like-the-galaxy-s21-ultra/

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Adblock test (Why?)


Ultra ince çerçeveli Xiaomi Civi'nin ilk fotoğrafı sızdı - DonanimHaber
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...