Rechercher dans ce blog

Tuesday, September 21, 2021

Samsung Galaxy S21 FE yakında geliyor: İşte tüm bildiklerimiz - DonanimHaber

Oy Ver

Samsung Galaxy S21’in kırpılmış versiyonu S21 FE, fiyat performans açısından fark yaratacak gibi duruyor. Yakında piyasaya sürülecek yeni telefonun, sızdırılan tüm özelliklerini bir araya topladık.

S21'e benzer tasarım

Galaxy S21 FE, bu yılın başlarında gördüğümüz amiral gemisi S21 ile benzer tasarım hatlarına sahip olacak ve plastik tabanlı cam kaplama arka kapak aynı kalacak. Düz 6,5 inç FHD+ AMOLED panele ev sahipliği yaparken, 120 hz yenileme hızı ile beraber ekranın üstüne konumlandırılmış ultrasonik parmak izi sensörü sunacak.

Sızdırılan tüm görüntüler, S21 FE’nin üçlü kamera dizilimi ile geleceğini gösteriyor. Bu kameralar 12 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 3x optik zoom yapabilen 8 MP telefoto kamera olacak. Ayrıca ekranın ön tarafında 12 MP kameraya yer verilecek.

Yeni telefonun sızdırılan GeekBench skorları, sahip olacağı yonga seti detaylarını da gün yüzüne çıkardı. Snapdragon 888 ve Exynos 2100 yonga setleri ile eşleşen telefon, 8 GB RAM ve 128/256 GB dahili depolama sunacak. Ayrıca One UI 3.1 arayüzü ile beraber Android 11'e sahip olacak. Galaxy S21 modelinde 4000 mAh pil kullanımına giden Samsung, S21 FE modeli için 4.500 mAh pil kullanımını tercih etmiş. Bununla beraber kablosuz şarj ve 25W hızlı şarj desteği sunuyor.

Galaxy S21 FE'nin, ana model S21'den 100 dolar daha ucuz olacağı ve 700 dolardan çıkacağı söyleniyor. 20 Ekim’de ön siparişe açılması beklenen telefon, menekşe, açık yeşil, gri ve beyaz olarak dört renk seçeneği ile piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Adblock test (Why?)


Samsung Galaxy S21 FE yakında geliyor: İşte tüm bildiklerimiz - DonanimHaber
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...