Rechercher dans ce blog

Monday, September 6, 2021

Samsung Eylül Güncellemesi Bu Defa Beş Telefon İçin Yayınlandı - teknoburada.net

Samsung eylül güncellemesi hızlı bir şekilde yeni Galaxy akıllı telefonlarla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yedi telefon için yayınlanan güncelleme şimdi beş modelle daha buluşuyor. Güncelleme alan modeller arasında Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10e yer alıyor. Akıllı telefonların tanıtımları üzerinden iki buçuk yıl geçmesine karşın aylık güncellemeleri hızlı bir şekilde almayı sürdürüyor.

Galaxy S10e , Galaxy S10 ve Galaxy S10 + yapı numarası G97xFXXSCFUH5 olan güncellemeyi İsviçre’de almaya başladı.  Yeni güncelleme genel hata düzeltmeleri ve cihaz kararlılığı iyileştirmeleri ile birlikte Eylül 2021 güvenlik düzeltme ekini içermekte. Samsung, eylül ayı güncellemesinin detaylarını henüz açıklamış değil. Dolayıyla güncelleme kapsamında başka bir yenilik olup olmadığını şu an için bilmiyoruz.

Samsung, eylül güvenlik güncellemesini iki popüler orta segment telefonu olan Galaxy A52 ve Galaxy A72 için de dağıtmaya başladı. Galaxy A52 güncellemeyi Hindistan’da Galaxy A72 ise Rusya’da alıyor. Güncelleme daha önce belirttiğimiz gibi eylül ayı güvenlik düzeltmeleri, cihaz kararlılık geliştirmeleri ve genel hata düzeltmeleri içermekte.

Hem Samsung Galaxy S10 serisi hem de Galaxy A72 ve Galaxy A52 kullanıcıları Ayarlar menüsünden güncelleme kontrolü yapabilirler. Yeni güncelleme daha öncekilerinde olduğu gibi kademeli olarak yayılmakta.

Adblock test (Why?)


Samsung Eylül Güncellemesi Bu Defa Beş Telefon İçin Yayınlandı - teknoburada.net
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...