Rechercher dans ce blog

Friday, September 3, 2021

Android kullanıcıları dikkat! İşinizden olabilirsiniz - ShiftDelete.Net

Akıllı telefonlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Ancak yaşantımızı kolaylaştıran pek çok uygulama ile dolu olan bu cihazlar, hayatınızın tepetaklak olmasına neden olabilir. Bunun en yakında örneklerinden biri son dönemlerde yaşanıyor. Bazı Android akıllı telefon kullanıcıları, Google’ın Saat uygulaması nedeniyle işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Pek çok sosyal medya kullanıcısı, Google Saat uygulamasındaki çalar saat özelliğiyle ilgili sorun yaşadıklarını iddia ediyor. Gelen bilgilere göre, ayarlanan alarmlar telefonda “yaklaşan” olarak görünmüyor veya planlandığı gibi çalışmıyor.

Google Mesajlar’ın yeni arayüzü ortaya çıktı

Google Mesajlar’ın yeni arayüzü ortaya çıktı

Google Mesajlar uygulamasının yeni UI (kullanıcı arayüzü) tasarımı Android 12 Beta kullanıcılarına sunuldu.

Google Saat uygulamasındaki hata alarmların çalmasını engelliyor

Olay geçtiğimiz günlerde Reddit kullanıcısı Policeshootout tarafından paylaşılan bir gönderi ile ortaya çıktı. Alarmı çalmadığı için birkaç defa işine geç kalan kullanıcı, ilk önce bunun kendi hatası olduğunu düşündü. Ancak daha sonra alarmı kaçırdığına dair bir bildirim almadığı dikkatini çekti. Denemek için başka bir telefonla da alarm kuran Policeshootout, sorunun kendi telefonunda olduğuna emin oldu.

Google Saat

Bu paylaşımın hemen ardından ise benzer sorunlar yaşayan başka kullanıcılar da şikayetlerini dile getirmeye başladı. Pixel 4a‘ya sahip başka bir kişi, sabah alarmının çalışmayı bırakmasıyla aynı şeyi yaşadı. İşin ilginç yanı ise sorun yaşayan tüm kişilerin Android telefon ve Google Saat uygulaması kullanıyor olması. Sorunun kaynağı ise uygulama.

Google Saat uygulamasının Play Store‘daki listede kalan son incelemelerine baktığımızda, karşımıza sürekli tek yıldızlı yorumlar çıkıyor. Pek çok kişi yaşanan sorun nedeniyle iş ve okul gibi gitmeleri gereken yerlere geç kaldıklarını belirtiyor. Henüz sorun ile ilgili resmi bir açıklama ya da düzeltme gelmezken, Android akıllı telefon kullanıcılarının dikkatli olması gerekiyor.

Adblock test (Why?)


Android kullanıcıları dikkat! İşinizden olabilirsiniz - ShiftDelete.Net
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...