Rechercher dans ce blog

Wednesday, August 25, 2021

PlayStation 5 stoklara geldi! İşte fiyatı - ShiftDelete.Net

PlayStation 5 tanıtılalı neredeyse bir yıl geçmişken dünyanın pek çok yerinde stok bulmak hala bir sorun. Bu durum ülkemizde de hem fahiş fiyatlarla, hem de stok sorunuyla devam ediyordu. Nihayet bizler için de iyi haber geldi, PlayStation 5 stokları Amazon’a geldi ve satışa açıldı.

Apple, sürpriz peşinde: İşte yeni iPhone 13 renkleri

Apple, sürpriz peşinde: İşte yeni iPhone 13 renkleri

Apple, iPhone 13 serisinde yeni renkleri piyasaya sürebilir. Son sızıntılar, şirketin iki yeni renk seçeneği çıkartacağı yönünde.

PlayStation 5 Amazon’da satışa açıldı

Amazon Türkiye’de bir süredir PlayStation 5 satış sayfası bulunuyordu ancak stok mevcut değildi. Neredeyse tüm e-ticaret sitelerinde olan bu sorun Amazon’da çözüldü. Şu an PlayStation 5’in standart sürümü, aksesuarla birlikte 7.499 TL fiyatından satışa çıkmış durumda.

playstation 5

Ürün Amazon Türkiye’nin kendisi tarafından satılıyor ve yine Amazon tarafından gönderiliyor. PlayStation 5’in kendisi ile birlikte Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı, Dualsense Sarj İstasyonu, HD Kamera, Konsol Medya Kumandası ve PULSE 3D Kablosuz Kulaklık ürünleri de satın alınabiliyor.

Tüm dünyada Xbox ve PlayStation arasındaki rekabet sürerken oyuncuların seçimini etkileyen nedenlerden birisi ne yazık ki stoklar. Oyuncular istediği konsolu stokta olmadığından alamadığı için başka bir konsola yönelebiliyor. İki konsolun tanıtımından neredeyse bir yıl geçmişken hala böyle sorunların mevcut olması can sıkıcı bir durum. Neyse ki Türkiye’deki kullanıcılar ürünü fahiş bir fiyat ödemeden satın alabiliyor.

PlayStation 5’i Amazon Türkiye üzerinden buradaki bağlantıya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Adblock test (Why?)


PlayStation 5 stoklara geldi! İşte fiyatı - ShiftDelete.Net
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...