Rechercher dans ce blog

Wednesday, August 25, 2021

208 TL değerinde Android oyun ve uygulamalar kısa süreliğine ücretsiz - ShiftDelete.Net

Play Store, her hafta ücretli Android oyun ve uygulamalar için fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu haftanın öne çıkan kısa süreliğine ücretsiz Android oyun ve uygulamalarını sizler için bir araya getirdik.

Google’ın pandemi dönemine özel indirim ve ücretsiz oyun kampanyalarına devam ediyor. Kısa süreliğine ücretsiz hale gelen Android oyun ve uygulamalar için kısa bilgileri de sizlerle paylaşıyoruz.

Gamescom 2021 etkinliğinin ilk gününde tanıtılan oyunlar

Gamescom 2021 etkinliğinin ilk gününde tanıtılan oyunlar

Gamescom 2021 başladı. Etkinlikte, yeni oyunların tanıtılması ve duyurulan oyunlardan oynanış görüntüleri bekleniyor.

74 TL değerinde 8 oyun ve 134 TL değerinde 4 uygulama kısa süreliğine ücretsiz

Ücretsiz oyun denilince aklımıza Epic Games‘in dağıttığı bilgisayar oyunları gelse de mobil tarafta da Google, ücretsiz oyun kampanyaları yapıyor. İşte bu hafta ücretsiz hale gelen 9 Android oyun:

Hook – Bulmaca oyunu – Fiyatı : 0,59 TL – İndirim için son 1 gün

Bulmaca oyunu olan Hook, Play Store indirimleri ile belli dönemlerde ücretsiz olarak dağıtılan oyunlar arasında. Oyunun temel amacı çizgisel halde olan bulmacaları çözmek.

Hook

Hook oyununda hamle yapmadan önce oyunun mantığını kavramanız gerekiyor. Bu yüzden de oyunun başında yer alan bölümler basit ve öğretici. Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Chloe: Playtime! – Bulmaca oyunu – Fiyatı: 29,99 TL – İndirim 2 gün içinde sona eriyor

Yine bir tür bulmaca oyunu olan Chloe: Playtime aslında Square Enix‘in mobil oyunlarına benzer bir yapıda. Kahramanımız olan Chloe dışında ikinci bir karakter olan Bunny‘de oyunun ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkıyor.

Amacınız ise iki karakteri kullanarak her bölümde değişik oyuncaklarla karşımıza çıkan zorlukları aşmak. Biraz çocuk oyunu gibi gelse de Chloe: Playtime keyifli zaman geçirmek için denenebilecek ücretsiz oyun fırsatlarından biri. Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Candy Dandy Adventure : Crush Game – Bulmaca oyunu – Fiyatı: 10,99 TL – İndirim 5 gün içinde sona eriyor

Candy Dandy Adventure : Crush Game, adı üstünde Candy Crush benzeri bulmaca oyunlarından biri. Birbirine benzeyen 3 ya da daha fazla öğeyi bir araya getirdiğiniz bu oyunlar zaman geçirmek için ideal oyunlar arasında. Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Adblock test (Why?)


208 TL değerinde Android oyun ve uygulamalar kısa süreliğine ücretsiz - ShiftDelete.Net
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...