Rechercher dans ce blog

Saturday, July 24, 2021

Huawei P50 Pro ile çekilen ilk fotoğraf yayınlandı - DonanimHaber

5 Oy Ver

Fotoğrafta iki eskrimci görülüyor ve buna şu başlık eşlik ediyor: "Her saniye harika anlar için önemlidir." Öte yandan akıllı telefonun 29 Temmuz'da tanıtılacağını da hatırlatalım.

Huawei'nin yayınladığı P50 Pro akıllı telefonun kamerasıyla çekilen ilk fotoğraf, iki eskrimcinin antreman yaptığını gösteriyor. Cihazın kamerasının karmaşık bir dinamik sahneyle çok iyi başa çıktığına dikkat çekilmiş.

Sağdaki sporcunun hareketine rağmen, fotoğrafta hiçbir bulanıklık veya belirsizlik görülmüyor. Ek olarak, her iki eskrimci de siyah bir arka plana karşı fotoğraflanmış. Kamera, arka plan ile beyaz elbiseli sporcular arasındaki çizgiyi de net bir şekilde gösteriyor.

Leica Vario-Summilux ile gelecek

Şirket geçtiğimiz günlerde telefonun, F / 1.8 ila F / 3.4 arasında değişen bir diyafram açıklığına ve 18 mm ila 125 mm arasında değişen bir odak uzaklığına sahip bir Leica Vario-Summilux lense sahip olacağını doğruladı.

Huawei P50'nin Sony IMX707 ve Sony IMX600 görüntü sensörlerinin yanı sıra 3x optik zoomlu bir telefoto lens ile donatılacağı bildiriliyor. Öte yandan P50 Pro, Sony IMX800 ve OVA64A OmniVision görüntü sensörleri, 5x optik zoom periskop modülü ve ToF sensörüne sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Adblock test (Why?)


Huawei P50 Pro ile çekilen ilk fotoğraf yayınlandı - DonanimHaber
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...