Rechercher dans ce blog

Thursday, June 3, 2021

Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro tanıtıldı: HarmonyOS işletim sistemi ve eSIM desteği - DonanimHaber

Haber Editörü

1 Oy Ver

Huawei bugün düzenlediği büyük ölçekli etkinlikte uzunca bir süredir gündemi meşgul eden yeni akıllı saatlerini tanıttı. Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro, fiziksel bir SIM kart takmadan hücresel ağlara bağlanma olanağı sunan eSIM teknolojisini destekliyor.

Huawei Watch 3'ün standart modeli, 326 PPI piksel yoğunluğu ve 1.000 nit maksimum parlaklığa sahip 1.43 inç AMOLED ekran taşıyor. Akıllı saatin yan kısmında döndürülebilir bir "taç" ve buna ek olarak fiziksel kontrol tuşu mevcut.

Cihazın gövdesi yüksek kaliteli çelikten üretildi. Deri, çelik ve silikon dahil olmak üzere çeşitli kayış seçenekleri var. Akıllı saat tek şarjla 4G LTE veri iletiminin sürekli çalışması halinde 3 gün, ultra uzun ömürlü modda ise 14 gün pil ömrü sunuyor.

SpO2 sensörü ve AppGallery desteği

Huawei Watch 3'teki dahili sensörler kalp atış hızını, kandaki oksijen miktarını (SpO2) ve vücut sıcaklığınızı ölçebiliyor. Cihaz ayrıca sağlık sorunlarının zamanında tespit edilmesine yardımcı olmak için uyku kalitesi ve stres seviyesini de analiz edebiliyor.

Huawei Watch 3, Çinli şirketin kendi geliştirdiği HarmonyOS 2.0 işletim sistemini temel alan ilk akıllı saat olarak karşımıza çıktı. Kullanıcılar, AppGallery desteği sayesinde uygulamaları akıllı telefona ihtiyaç duymadan doğrudan saate yükleyebilecekler.

Pro modelinin farklılıkları

Huawei Watch 3 Pro, premium tasarım öğeleriyle standart versiyondan ayrılıyor. Titanyum kasa ile donatılan modelin ekranı safir kristal korumalı. Pro modelinde pil ömrü 4G açıkken 5 güne çıkarken, ultra uzun ömürlü modda 21 güne ulaşıyor. Yeni akıllı saatlerin 17 profesyonel mod da dahil olmak üzere 100'den fazla egzersiz modu ile geldiğini ekleyelim.

Huawei Watch bugün itibarıyla Çin'de ön siparişe açıldı. Satışlar 11 Haziran'da başlayacak. Akıllı saatin standart versiyonu 410 dolar, Pro modeli ise 515 dolar fiyat etiketi taşıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Adblock test (Why?)


Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro tanıtıldı: HarmonyOS işletim sistemi ve eSIM desteği - DonanimHaber
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...