Rechercher dans ce blog

Monday, May 31, 2021

Xiaomi, HyperCharge ultra hızlı şarj teknolojisini tanıttı: 8 dakikada %100 şarj - DonanimHaber

Teknoloji Editörü

15 Oy Ver

Xiaomi, en yeni HyperCharge şarj teknolojilerinden ikisini tanıttı. Kablolu modül 200 W, kablosuz ise 120 W sağlıyor ve her ikisi de birkaç dakika içinde akıllı telefonların ve diğer elektronik cihazların tam olarak şarj edilmesini mümkün hale getiriyor.

200 W kapasiteli yeni Xiaomi kablolu şarj cihazı, 4000 mAh pili 8 dakikada “doldurabiliyor”. Kablosuz HyperCharge ise benzer bir pili 15 dakika içinde şarj etmekte.

Şirket, uzun süredir ilgili teknolojiler için pazardaki liderler arasında yer alıyor. HyperCharge adı, Xiaomi'nin Black Shark oyun odaklı akıllı telefonları üreten yan kuruluşlarından biri tarafından da halihazırda kullanılmakta.

15 dakikada kablosuz şarj

Şirket, HyperCharge'ın özel Mi 11 Pro'da nasıl çalıştığını açıklayan bir video da yayınladı. Akıllı telefon, 3 dakikada tamamen şarj olması için gereken enerjinin %50'sini, %100'e kadarını ise neredeyse 8 dakikada alıyor. Aynı video, bu akıllı telefonun kablosuz şarj performansını da gözler önüne seriyor. Kablosuz olarak da pilin %10'unu doldurmak 1 dakika, %50'sini doldurmak 7 dakika ve %100'ünü doldurmak ise 15 dakika sürüyor.

Xiaomi henüz HyperCharge teknolojisinin, diğer akıllı telefonlarda tam olarak ne zaman kullanılacağını açıklamadı. Ancak bu sürenin çok da uzun olmayacağı düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Adblock test (Why?)


Xiaomi, HyperCharge ultra hızlı şarj teknolojisini tanıttı: 8 dakikada %100 şarj - DonanimHaber
Read More

No comments:

Post a Comment

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...