Rechercher dans ce blog

Sunday, April 30, 2023

Samsung Galaxy Z Fold 5 render görüntüleri sızdı: İşte tasarımı - DonanımHaber

5 Oy Ver
Samsung Galaxy Z Fold 5 render görüntüleri sızdı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Katlanabilir telefon pazarının önde gelen isimlerinden Samsung, Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modelleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Hatırlayacağınız üzere her iki telefonun önümüzdeki Temmuz ayında vitrine çıkacağından sizlere bahsetmiştik. Şimdi son olarak, Galaxy Fold 5 modelinin render görüntüleri ortaya çıktı. 

Galaxy Z Fold 5 render görüntüleri sızdı

Görüntülere baktığımızda, Samsung Galaxy Z Fold 5'in bir önceki model Z Fold 4'ün tasarım hatlarını koruduğunu görüyoruz. Ancak kaputun altında bazı değişiklikler olacağını belirtelim. Örneğin, telefonun boyutları değişti ve yeni su damlası menteşe sayesinde açıldığında 154,9 x 129,9 x 6,3 mm, kapalı halde ise 154,9 x 67,1 x 13,5 mm ölçülere sahip olacak.

Samsung Galaxy Z Fold 5 render görüntüleri sızdı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Kıyaslama için Galaxy Z Fold 4'ün 155.1 x 67.1 x 15.8 mm (kapalı), 155.1 x 130.1 x 6.3 mm (açık) boyutlara sahip olduğunu da hatırlatalım. Galaxy Z Fold 5'e dönecek olursak cihazın alt bölümünde hoparlör, mikrofon ve USB-C girişlerine yer verilmiş. Sağ bölümde ise güç ve ses açma-kısma düğmeleri bulunuyor. 

Mevcut sızıntılara göre Galaxzy Z Fold 5'in Z Fold 4 ile aynı 6,2 inç dış ekranı ve 7,6 inç iç ekranı koruyacağı söyleniyor. Ancak daha ince çerçeveler ile karşımıza çıkacak. Kaputun altında ise yeni cihazın, Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy platformundan güç alacağı belirtiliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Adblock test (Why?)


Samsung Galaxy Z Fold 5 render görüntüleri sızdı: İşte tasarımı - DonanımHaber
Read More

Saturday, April 29, 2023

Sony, PS5 satışlarıyla birlikte rekorlar kırıyor - DonanımHaber

1 Oy Ver
Sony, PS5 satışlarıyla birlikte rekorlar kırıyor Tam Boyutta Gör
Sony, bir süre önce 2022 mali yılının son çeyreğine ait verileri açıkladı. Paylaşılan bilgilere göre Sony, PlayStation 5 konsolları için arz sıkıntısını çözmüş görünüyor zira konsolda talep patlaması yaşanıyor. Japon elektronik devi üst üste iki çeyrektir güçlü satışlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Sony'de işler yolunda

Sony, geçtiğimiz üç aylık dönemde 6,3 milyon PlayStation 5 sattığını duyurdu. Bu, şirketin bir önceki yılın aynı çeyreğinde sevk ettiği miktarın (2 milyon) üç katından fazla. Böylece PS5 konsolunun satışları 38,4 milyon adedi geçmiş oldu. Ancak yazılım tarafında haberler o kadar da iyi değil. Oyun yazılımından elde edilen gelir genel olarak arttı, ancak sevk edilen birim sayısı 2021'in dördüncü çeyreğinde 70,5 milyondan 2022'nin aynı çeyreğinde 68 milyona düştü. PlayStation Network aylık aktif kullanıcı sayısı biraz artarak 106 milyondan 108 milyona çıktı. PlayStation Plus aboneleri ise 47,4 milyonda sabit kaldı.

Sony, Mart 2023’te biten çeyrekte yüzde 35 artışla 22,7 miyar dolar gelir ve yüzde 7’lik bir düşüşle 945,4 milyon dolar net gelir bildirdi. 2022 mali yılının tamamında ise 84.8 milyar dolar gelir elde etti. Firma gelirlerini yüzde 16 artırırken net gelirlerini de çok hafif artırarak 8,9 milyar dolara yükseltti. Japon devinin oyun bölümü, yıllık yüzde 27 düşüşe rağmen 1.8 milyar dolar net gelir elde etmeyi başardı. Gelir bakımından ise oyun tarafı yüzde 33 artışla 26.8 milyar dolar akış sağladı. Son konsol ve oyun tarafının yanında kamera sensörleri de üretiyor. Firmanın bu bölümünde elde ettiği net gelir yüzde 36 artarak 1,56 milyar dolara yükseldi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Adblock test (Why?)


Sony, PS5 satışlarıyla birlikte rekorlar kırıyor - DonanımHaber
Read More

Steam’de 500 TL değerindeki oyunlar kısa süreliğine ücretsiz oldu! - ShiftDelete.Net

Dijital oyun platformu Steam, her hafta sonu ücretsiz erişim kampanyası düzenliyor. Bu kampanya kapsamında oyuncular, bazı popüler oyunu/oyunları herhangi bir ücret ödemeden indirip oynayabiliyor. Son olarak Steam, bu hafta sonu için 4 oyun kısa süreliğine ücretsiz hale getirdi. Söz konusu yapımların toplam değeri, 536 TL.

Steam’de 4 oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Steam’de hafta sonuna özel ücretsiz erişime açılan oyunlardan ilki, hayatta kalma temalı Grounded. Oyuncular, oyun içerisinde zorlu doğa koşullarına meydan okuyarak hayatta kalmaya çalışırken, devasa böceklerle de mücadele eder.

Steam’de 4 oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu!

İkinci oyun ise battle royale türündeki NARAKA: BLADEPOINT. 24 oyuncunun karşı karşıya geldiği oyunda eşsiz becerilere ve silahlara sahip kahramanları kontrol ederek, savaşa katılabilirsiniz. Söz konusu yapım, Asya mitolojisi ve dövüş sanatları temalı bir evrende geçiyor.


Amazon, Prime Gaming ile 720 TL’lik oyunları ücretsiz veriyor!

Amazon, Prime Gaming ile 720 TL’lik oyunları ücretsiz veriyor!

Amazon, Prime Gaming mayıs ayı oyunlarını açıkladı. Toplamda 740 TL değerinde olan 15 adet oyun mayıs ayının sonuna kadar ücretsiz verilecek.

Steam’de hafta sonuna özel ücretsiz erişime açılan tüm oyunlar şu şekilde;

Yukarıdaki listedeki tüm oyunları, 1 Mayıs saat 17.00’a kadar oynayabilirsiniz. Bunun için oyunların Steam’deki satış sayfalarına gidebilir ve ücretsiz versiyonu indirebilirsiniz. Belirtilen tarihten sonra ücretsiz erişim hakkınızı kaybedeceğinizi belirtelim. Yani satın almanız gerekecek.

Grounded minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i3-3225
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 650 Ti
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

NARAKA: BLADEPOINT minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit)
  • İşlemci: Intel i5 4. nesil / AMD FX 6300
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11

TerraTech minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo T7600 2.33 GHz / AMD Athlon 64 FX-60 Dual Core
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 520M / Intel HD 4000
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11

Deceive Inc. minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 11 | 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-6500 / AMD Ryzen 3 3300U
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 / AMD Radeon R7 265
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Steam’de kısa süreliğine ücretsiz olan oyunları nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Adblock test (Why?)


Steam’de 500 TL değerindeki oyunlar kısa süreliğine ücretsiz oldu! - ShiftDelete.Net
Read More

Yüksek fiyatlara rağmen Sony, PlayStation 5 satışlarından umutlu! - ShiftDelete.Net

Sony geçtiğimiz yılı PlayStation 5 açısından oldukça verimli geçirdi diyebiliriz. 2022 yılında toplamda 38 milyondan fazla PlayStation 5 satan şirket 2023 yılı hedeflerini de ortaya koydu. Raporda verilen bilgiler ve yeni yıldaki beklentiye bakıldığında Sony’in PlayStation 5 için oldukça umutlu olduğunu söyleyebiliriz. İşte paylaşılan mali rapor ve Sony PlayStation 5 2023 satış hedefi…

25 milyon PlayStation 5 satışı hedeflendi!

Markanın bugüne kadar en çok sattığı oyun konsoluna baktığımızda bizi 159 milyon adet satış ile PlayStation 2 karşılıyor. 1998 yılında üretimi duyurulan PlayStation 2, 4 Şubat 2000 tarihinde Japonya’da tanıtılmış ve hemen ardından piyasaya sürülmüştü. PlayStation 2 devrim sayılabilecek konsollar arasındaydı.

playstation 5 satış

PlayStation 2’nin o dönem özellikle Amerika piyasasında oldukça sevildi. Aynı yıl piyasaya çıkan rakiplerine göre donanım olarak daha düşük kalan PlayStation 2 bu açığını en çok oyun çeşidine sahip olarak kapattı. PlayStation 2 platformuna toplamda 11 bin civarında oyun çıktı ve bu oyunlar toplamda 1,5 milyardan fazla satıldı.


Sony’den yeni patent: PlayStation 5 tasarımı değişiyor!

Sony’den yeni patent: PlayStation 5 tasarımı değişiyor!

PlayStation 5 tasarımı değişiyor. Sony tarafından alınan yeni bir patent, çıkarılabilir optik disk sürücüsü desteği kazanacağını gösterdi.

Sony’nin bu seneki PlayStation hedefine baktığımızdaysa toplamda 25 milyon adet satmayı hedefliyorlar. Ortaya konan hedef gerçekten büyük. Çünkü markanın en çok satan konsolu PlayStation 2 bile bir mali dönemde toplamda 25 milyon adet satışa ulaşamadı. Konuyla alakalı uzmanların yaptığı yorumlarsa şirketin hedefiyle çelişir nitelikte. Özellikle global anlamda artan teknoloji maliyetlerinin bu hedefin önüne geçeceği düşünülüyor.

PlayStation 5’in geçen seneki satış raporlarına bakıldığındaysa şirketin bir önceki yıl hedefini tutturamadığını görüyoruz. PlayStation 5 geçen sene toplamda 19,1 milyon adet sattı. Şirket hedeflediği sayının 10 milyon kadar altında kaldı. 2022 yılındaki hayal kırıklığına rağmen 2023 yılında 25 milyon satma hedefi kondu. Sony bu konuda oldukça umutlu.

playstation 5 satış

PlayStation 5 Türkiye fiyatı ne kadar?

PlayStation 5 aktif olarak Türkiye’de satışta. Teknoloji marketlerinde 18 bin ila 20 bin TL arasında değişken fiyatlarda bulmak mümkün. Türkiye içindeki satış sayısı hakkında konuşursak genel anlamda kullanıcılar bu fiyatın oldukça fazla olduğunu düşünmekte. Yani satış sayısının Türkiye içinde artması için fiyatlara indirim gelmesi gerekli.

Peki siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Adblock test (Why?)


Yüksek fiyatlara rağmen Sony, PlayStation 5 satışlarından umutlu! - ShiftDelete.Net
Read More

Friday, April 28, 2023

Google Meet'e 1080p geldi ama sadece parası olana! - Haber Global

Zoom ve Microsoft'la videolu görüşme mevzuunda rekabete giren Google Meet, 1080p çözünürlükte görüşme yapılma özelliğini devreye aldı. Rakipleri Zoom ve Microsoft Teams zaten bu özelliği sunuyordu.

Tabi Google Meet'te böyle bir görüşme yapmak için 1080p'yi destekleyen bir kameraya ihtiyacınız var. Üstelik bu çözünürlükte görüşme sadece 2 kullanıcı arasında yapılabilecek.

1080p'den Google One abonelerinin yanı sıra ücretli Google Meet sürümlerine sahip olanlar faydalanabilecek.

Bu özelliği kullanmak istiyorsanız Google Meet'i son sürümüne yükseltmeniz gerek. Yeni güncellemeyle birlikte yeni emojiler ve otomatik yazı seçenekleri de geldi.

Kaynak: Haber Global

Adblock test (Why?)


Google Meet'e 1080p geldi ama sadece parası olana! - Haber Global
Read More

Thursday, April 27, 2023

300 TL’lik oyunlar kısa süreliğine ücretsiz oldu! - ShiftDelete.Net

Dünyanın en büyük dijital oyun platformlarından Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Bedelsiz şekilde hediye veren platform, bu sayede milyonlarca yeni oyuncuyu kendi çekmeyi başardı. Son olarak Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu. Söz konusu yapımların toplam değeri, 300 TL’yi aşıyor.

Epic Games’in bu hafta ücretsiz verdiği oyunlar belli oldu!

Epic Games, bu hafta iki oyunu birden ücretsiz hale getirdi. Bunlardan ilki, uzayda geçen macera türündeki Breathedge oldu. Normalde 299 TL‘ye satılan yapımda oyuncular olarak bir astronotu kontrol ediyoruz. Amacımız, uzayda kazaya uğrayan uzay gemisinden kurtulmak ve hayatta kalmak.

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu!

İkinci oyun ise bir poker simülasyonu olan Poker Club. Çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz oyunda kendi avatarınızı oluşturabilir ve sanal bir poker kulübüne katılarak, turnuvalarda rekabet edebilirsiniz.


PlayStation Plus, 1258 TL’lik oyunları ücretsiz veriyor!

PlayStation Plus, 1258 TL’lik oyunları ücretsiz veriyor!

Sony'nin abonelik bazlı oyun sistemi PlayStation Plus mayıs ayında yeni oyunlar vermeye devam ediyor. İşte o oyunlar...

Oyun Fiyatı
Breathedge 299 TL
Poker Club 33 TL

İki oyuna da bedava sahip olabilmek için öncelikle Epic Games’in internet sitesi veya masaüstü programı üzerinden hesabınıza giriş yapın. Buradan, iki oyunun da satış sayfasına ulaşın. İkisini de sepetinize ekleyin ve son olarak Sepet sayfasından satın alma (0.00 TL olarak gözükecektir) işlemlerini tamamlayın.

Breathedge sistem gereksinimleri

Minimum:

  • İşletim sistemi: Windows 7, 8, 10 | 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i3-3000
  • Ekran kartı: GeForce GTX 660
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 10

Tavsiye Edilen:

  • İşletim sistemi: Windows 7, 8, 10 | 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-4000
  • Ekran kartı: GeForce GTX 1060
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11

Poker Club sistem gereksinimleri

Minimum:

  • İşletim sistemi: Windows 10
  • İşlemci: 2.0 GHz hızında çift çekirdekli
  • Ekran kartı: AMD Radeon HD 7700
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11

Tavsiye Edilen:

  • İşletim sistemi: Windows 10
  • İşlemci: 2.0 GHz hızında çift çekirdekli
  • Ekran kartı: GeForce RTX 2060
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Epic Games Store’un bu hafta ücretsiz olarak verdiği oyunları nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Adblock test (Why?)


300 TL’lik oyunlar kısa süreliğine ücretsiz oldu! - ShiftDelete.Net
Read More

Uzayda bir ilk daha: Kara deliğin kenarından fırlayan jet ilk kez görüntülendi - NTV

Birçok karadelik ayrıca kutuplarından hızına yakın bir hızla güçlü madde jetleri fırlatır.

En son gözlemler 2018 yılında Küresel Milimetre VLBI Dizisi (GMVA), Atacama Büyük Milimetre/milimetre-altı Dizisi (ALMA) ve Grönland Teleskopu (GLT) teleskoplarıyla yapıldı.

Bilim insanları , jetlerin kara deliğin dönüşünden güç aldığını düşünüyor. Ancak jetlerin nereden çıktığı tam olarak belli değil.

Nature'da yayınlanan yeni görüntü , kaynağı tam olarak belirlemese de, süper kütleli bir kara deliğin etrafında dönen maddeyle bağlantılı jetin tabanını gösteriyor.

University College London'da astrofizikçi olan ve son çalışmada yer almayan Dr Ziri Younsi, görüntüyü "gerçekten heyecan verici" olarak nitelendirdi ve ekledi: "Kara deliklerin jetlere nasıl güç verdiğine dair hikayenin bir başka önemli parçası."

Adblock test (Why?)


Uzayda bir ilk daha: Kara deliğin kenarından fırlayan jet ilk kez görüntülendi - NTV
Read More

Wednesday, April 26, 2023

İmamoğlu, Büyük Ev Ablukada Konserini Paylaştı: "Az Kaldı" - Onedio

[unable to retrieve full-text content]

İmamoğlu, Büyük Ev Ablukada Konserini Paylaştı: "Az Kaldı"  Onedio
İmamoğlu, Büyük Ev Ablukada Konserini Paylaştı: "Az Kaldı" - Onedio
Read More

WhatsApp'a çoklu telefon desteği geldi - NTV

, özelliğin kullanıma sunulduğunu duyurdu.
Zuckerberg "Bugünden itibaren, aynı WhatsApp hesabına dört adede kadar telefonda giriş yapabilirsiniz" dedi.

WhatsApp, bu özelliğin önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılara sunulacağını söyledi.

Şimdiye kadar, kullanıcılar bir telefonda ve birden fazla yardımcı masaüstü cihazda yalnızca bir WhatsApp hesabı kullanabiliyordu.
Yeni sunumla, kullanıcıların mesajları diğer telefonlar da dahil olmak üzere cihazlar arasında senkronize edilecek. Böylece kullanıcılar bir cihazları kapalı olsa bile diğer cihazlardan uygulamaya erişebilecek.

WhatsApp, 2 milyardan fazla kullanıcısıyla en çok kullanılan mesajlaşma servislerden. Ancak, sohbetler ve aramalar için tam uçtan uca şifreleme koruması nedeniyle şimdiye kadar çoklu telefon desteğinden yoksundu.
Şirket, çoklu cihaz uyumluluğunu 2021'de belirli beta kullanıcılarıyla test etmeye başladı . O dönem açıklama yapan (Adını sonradan Meta olarak değiştirdi) uçtan uca şifreleme korumasını sürdürürken mesajları cihazlar arasında senkronize etmek için yeni bir geliştirdiğini söyledi.

Telegram ve Messenger gibi diğer rakipler, mesajlar için çok cihazlı senkronizasyon sunuyordu, ancak uçtan uca şifrelemeyi desteklemiyorlardı.

2022'de WhatsApp, çoklu cihaz özelliklerini herkesin kullanımına sunmaya başladı . Ancak birden fazla telefonu desteklemiyordu.
WhatsApp ayrıca cihazları tek seferlik bir kod kullanarak bağlamanın yeni bir yolunu sunuyor.

Meta CEO'su Zuckerberg “Artık cep telefonunuzda QR kodu okutmak yerine cihazları bağlamak için kullanabileceğiniz WhatsApp Web'e cep numaranızı girerek tek kullanımlık kod alabilirsiniz. Şirket bir blog yazısında, bu özelliği gelecekte daha fazla bağlantılı cihaz için kullanıma sunacağız” dedi.

Adblock test (Why?)


WhatsApp'a çoklu telefon desteği geldi - NTV
Read More

MSI, yanan Ryzen 7000X3D işlemciler için BIOS güncellemesi yayınladı - DonanımHaber

MSI, yanan Ryzen işlemciler için BIOS güncellemesi yayınladı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz birkaç gün içinde bazı kullanıcılar Ryzen 7000X3D serisi işlemcilerinin arızalandığını bildirmeye başlamıştı. Yaşanılan sorun görünüşe göre çok yaygın olmamakla birlikte problemin BIOS ve hız aşırtma kaynaklı olduğu gündeme gelmişti. MSI ise bu sorunun önüne geçmek için yeni BIOS güncellemesi yayınladı.

MSI, sorun için yeni BIOS yayınladı

MSI, yanan Ryzen işlemciler için BIOS güncellemesi yayınladı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz gün yayınladığımız ilgili haberde Ryzen 9 7950X3D ve Ryzen 7 7800X3D gibi Ryzen 7000X3D işlemcilerde yaşanan bir sorundan dolayı hem AM5 soket platformunun hem de işlemcinin kullanılamaz hale geldiğinden söz etmiştik. Şimdilik yaşanılan sorunun boyutu birkaç kişi ile sınırlı olsa da problemin ciddiyeti yüksek. Öte yandan bilinen çoğu vakada Asus anakartların kullanıldığından da bahsetmiştik. Dolayısıyla sorunun BIOS kaynaklı ve genellikle Asus anakartlarda açığa çıktığı fikri kabul görmüştü. Ancak sorunun diğer anakart üreticilerinde de oluşma ihtimali var zira yaşanılan problem hız aşırtma işlemlerinden sonra açığa acıkıyor.
MSI, yanan Ryzen işlemciler için BIOS güncellemesi yayınladı
Bu soruna karşı AMD ve kart ortakları hızla devreye girerek yeni bir BIOS yayınladı. MSI’ın paylaştığı bilgilere göre yeni BIOS sürümleri daha düşük voltaj seçenekleriyle gelecek. Öte yandan sorunu yaşamak için CPU’nun hız aşırtılması da gerekmiyor. EXPO profilleriyle bellek hız aşırtma sonucunda da problemin açığa çıkması söz konusu. Kötü haber şu ki, bu tür bir 'ayarlama' hala hız aşırtma olarak kabul ediliyor, bu nedenle teknik olarak yaşanılan arızalar garanti kapsamına alınmayabilir.

Anakart üreticileri, etkilenen BIOS'ları kaldırarak ya da yenilerini yayınlayarak bu soruna yanıt vermekte oldukça hızlı davrandılar. AMD şu anda sorunu araştırıyor, bu nedenle bir noktada onlardan resmi bir açıklamanın gelmesini bekleyebiliriz. Bu arada Asus, etkilenen kullanıcıya CPU ve anakart değişimi teklif etti. Ek olarak, Ryzen 7000X3D serisi işlemcilere sahipseniz BIOS’unuzu en güncel sürüme yükseltmenizi tavsiye ederiz. Bununla birlikte sorun hakkında resmi açıklama gelene kadar sisteminizde hız aşırtma işlemi yapmamanızı öneririz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Adblock test (Why?)


MSI, yanan Ryzen 7000X3D işlemciler için BIOS güncellemesi yayınladı - DonanımHaber
Read More

Tuesday, April 25, 2023

Mars'ın uydusu Deimos'un en net görüntüleri paylaşıldı - Habertürk

www.haberturk.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Haberturk Gazetecilik A.Ş.’ye aittir.
İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Copyright © 2023 - Tüm hakları saklıdır. Habertürk Gazetecilik A.Ş.

Üretim ve Tasarım. Bilgi Grubu

Adblock test (Why?)


Mars'ın uydusu Deimos'un en net görüntüleri paylaşıldı - Habertürk
Read More

General Mobile, uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu GM 23’ü tanıttı! - ShiftDelete.Net

Android akıllı telefon pazarındaki rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Yarışı genellikle Samsung ve Xiaomi gibi üreticiler önde götürürken, yerli rakipler de yatırımlarına devam ediyor. Son olarak bu yerli şirketlerden biri olan General Mobile, yeni akılı telefonu GM 23’ü tanıttı. Peki General Mobile GM 23 özellikleri ve fiyatı ile neler vaat ediyor. İşte ayrıntılar…

General Mobile GM 23 özellikleri

Türkiye’nin en çok tercih edilen akıllı telefon markalarından biri olan General Mobile’ın yeni modeli GM 23; özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekiyor Genişletilmiş RAM özelliği sayesinde 8GB’a kadar RAM ve 128GB dahili hafızası ile tüm uygulamalarınızı hızlı bir şekilde çalıştırmanızı sağlayan GM 23, gücünü MediaTek Helio G37 işlemcisiden alıyor.

GM 23 özellikleri

MediaTek HyperEngine 2.0 teknolojisinin sağladığı akıcı performans sayesinde GM 23, düşük güç tüketimi ile kesintisiz oyun deneyimi yaşatıyor. GM 23’ün 50MP kamerası; 4’ü 1 arada piksel gruplama teknolojisi ile düşük ışık koşullarında bile mükemmel renk doğruluğu ve yüksek kaliteli kareler sağlamak için tasarlanmıştır.


General Mobile, çocuklara özel akıllı saati GM Buddy’i tanıttı!

General Mobile, çocuklara özel akıllı saati GM Buddy’i tanıttı!

General Mobile, çocuğunuzla güvenli ve hızlı iletişimi sağlayan GM Buddy akıllı çocuk saatini beğeniye sundu.

GM 23’ün alan derinliği özelliği, kullanıcılara daha net ve derinlikli portre fotoğraf deneyimi sunarken; geliştirilmiş gece modu da, düşük ışıkta bile en iyi fotoğrafları yakalamanızı mümkün kılıyor.

Doğanın büyüleyici güzelliğinden ilham alarak tasarlanan telefon, renkleriyle ve ipeksi bir hissiyat veren cam arka kapağı ile sizi ilk dokunuşta etkileyecek. 6.52 inç HD+ geniş ekranı ve 90Hz ekran yenileme hızıyla GM 23, akıcı bir deneyimi sunuyor. Ayrıca tek şarjla saatlerce kullanabilmenize olanak tanıyan 5000mAh bataryasıyla da uzun bir kullanım vadediyor.

Özellikler Açıklama
Marka General Mobile
Model GM 23
İşlemci MediaTek Helio G37
RAM 8GB (genişletilebilir)
Dahili Depolama 128GB
Ekran 6.52 inç HD+
Ekran Yenileme Hızı 90Hz
Kamera 50MP arka kamera (4’ü 1 arada piksel gruplama teknolojisi)
Batarya 5000mAh
Şarj Hızlı Şarj Desteği
Tasarım Ipeksi Cam Arka Kapak
Diğer Özellikler MediaTek HyperEngine 2.0 Teknolojisi, Geliştirilmiş Gece Modu, Alan Derinliği Özelliği
Fiyat 5.199 TL (ön siparişte)

General Mobile GM23 fiyatı

Fiyat konusunda da oldukça iddialı olan General Mobile GM 23şirketin resmi internet sitesinde’da 5.199 TL fiyatıyla ön siparişe açılıyor.

Adblock test (Why?)


General Mobile, uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu GM 23’ü tanıttı! - ShiftDelete.Net
Read More

Monday, April 24, 2023

Xiaomi Mix Fold 3 çok fena geliyor! - Teknolojioku


Xiaomi markasının amiral gemisi akıllı telefonlarına verdiği önem fazlasıyla bilinmekte. Katlanabilir telefon sektöründe amiral gemisi model olarak Mix Fold serisini hayata getiren Xiaomi, serinin üçüncü modeli için de büyük hazırlıklar içerisindeydi.

Şimdi akıllı telefona olan tarih yaklaşmakta ve cihazın tanıtımından önce kilit özellikleri de ortaya çıktı. Gelin hep birlikte Xiaomi Mix Fold 3 modelinin neler sunacağına hep birlikte göz atalım.

Xiaomi Mix Fold 3 kilit özellikleri belli oldu!

Xiaomi markasının yaklaşan amiral gemisi katlanabilir akıllı telefonu Mix Fold 3, tanıtımından önce kilit özellikleriyle sızdırıldı. Bilgilere göre Mix Fold 3, 6.5 inç büyüklüğünde 120Hz yenilemeli OLED kapak ekranı ve 8.02 inç büyüklüğünde 120Hz yenileme hızlı OLED katlanabilir ekran taşıyacak. 

Akıllı telefon gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacak. Cihaza LPDDR5 RAM ve UFS 4.0 gibi son teknolojiler de destek olacak. Pil tarafında ise 67W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj desteği ve büyük kapasiteli bir pil yer alacak. 

Mix Fold 3
Xiaomi Mix Fold 2 resmi görseli. (Xiaomi)

Xiaomi Mix Fold 3, optik kısımda Leica destekli kameralara sahip olacak. 50 Megapiksel IMX989 sensör, 50 Megapiksel ultra geniş açılı lens, 50 Megapiksel periskop lens ve 50 Megapiksel telefoto lens yer alacak. 

Cihaz tüm bu özellikleriyle Android 13 tabanlı MIUI 14 üzerinde işlem yapacak. Telefonun yalnızca Çin bölgesine özel olacağı da bilgiler arasında. 

Adblock test (Why?)


Xiaomi Mix Fold 3 çok fena geliyor! - Teknolojioku
Read More

Sunday, April 23, 2023

Telefon şarjını en hızlı tüketen uygulamalar belli oldu! - ShiftDelete.Net

[unable to retrieve full-text content]

Telefon şarjını en hızlı tüketen uygulamalar belli oldu!  ShiftDelete.Net
Telefon şarjını en hızlı tüketen uygulamalar belli oldu! - ShiftDelete.Net
Read More

Sismologlardan, Türkiye'deki bir sonraki büyük deprem tahmini - DonanımHaber

Sismologlardan, Türkiye'deki bir sonraki büyük deprem tahmini Tam Boyutta Gör
Güney Kaliforniya Üniversitesi'ndeki jeofizikçiler Şubat depremiyle ilişkili fay bölgesini incelemek için uzaktan algılama yöntemini kullandılar. Analiz, fayın bir kısmının tıkalı kaldığını ve gelecekte 6.8 büyüklüğünde başka bir depremin meydana gelebileceğini gösterdi.

Güçlü depremlere tektonik plakaların kayması neden oluyor ve yer kabuğunun yavaşça hareket eden parçaları birbirlerini iterek zaman içinde kademeli olarak kuvvet oluşturuyorlar. Levhalar kaydığında da enerji, yerkabuğunda dalgalar halinde patlayarak depreme neden oluyor.

Malatya'nın Pütürge ilçesine dikkat çekildi

Araştırmacılar Malatya ilinin Pütürge ilçesi yakınlarında, önceki depremlerle ilişkili bir fay boyunca sismik aktivite kaydettiler. Bu, levhanın bir kısmının bloke olduğu veya sıkıştığı, ancak gelecekte herhangi bir zamanda hareket edebileceği anlamına geliyor.

Sismologlardan, Türkiye'deki bir sonraki büyük deprem tahmini Tam Boyutta Gör
Sismologlar bu depremin ne zaman meydana geleceğini söyleyemeseler de, depremin yerini ve potansiyel şiddetini anlamanın, bu büyük felakete hazırlanmak ve ciddi sonuçlarından kaçınmak için bir fırsat olduğu görüşündeler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Adblock test (Why?)


Sismologlardan, Türkiye'deki bir sonraki büyük deprem tahmini - DonanımHaber
Read More

Saturday, April 22, 2023

Apple M3 işlemciler, 2023'ün ikinci yarısında seri üretime geçecek - DonanımHaber

1 Oy Ver
Apple M3 işlemciler 2023'ün ikinci yarısında seri üretime geçecek Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Apple, M3 işlemci için kolları sıvadı. Ortaya çıkan yeni bir rapor ile birlikte Apple'ın kendi bilgisayarlarında kullandığı M2 işlemcisinin yeni nesli olacak M3 işlemci için beklenen tarih ortaya çıktı.

M3 Pro ve M3 Max işlemciler ise 2024'ün ilk yarısı piyasaya sürülebilir

Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun Twitter paylaşımına göre Apple'ın yeni nesil işlemcisi M3, 2023'ün ikinci yarısında seri üretime geçecek. M3 çipinin M2'deki 5nm yerine 3nm'lik bir çip olması bekleniyor. Ayrıca bu işlemcinin gelecek nesil 13 inç MacBook Air, 13 inç MacBook Pro, 24 inç iMac ve Mac mini'de kullanılması bekleniyor.

Bloomberg'den Mark Gurman ise M3 Pro ve M3 Max için 2024'ü hedef gösterdi. 2024'ün ilk yarısında piyasaya sürülmesi beklşenen Apple'ın üst segment işlemcilerinin önemli performans ve güç verimliliği iyileştirmeleri sunması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Adblock test (Why?)


Apple M3 işlemciler, 2023'ün ikinci yarısında seri üretime geçecek - DonanımHaber
Read More

Samsung Galaxy Watch 6, yeni işlemcisiyle yüzde 10 daha hızlı olacak - DonanımHaber

[unable to retrieve full-text content]

Samsung Galaxy Watch 6, yeni işlemcisiyle yüzde 10 daha hızlı olacak  DonanımHaber
Samsung Galaxy Watch 6, yeni işlemcisiyle yüzde 10 daha hızlı olacak - DonanımHaber
Read More

WhatsAapp’ta sohbette kal özelliği. Ayrıntıları belli oldu - Yenicağ

Editör: Barış Atakan

WhatsApp yeni bir özelliğin kullanıma sunulduğunu açıkladı. Mesajların kaybolmasını önlemek için WhatsApp sohbette kal özelliğini geliştirdi.

Kaybolan Mesajlar özelliği sayesinde, konuşmalar belirli bir süre sonra otomatik olarak silinir. Bu, ekstra bir gizlilik katmanı sağlarken, kullanıcıların önemli mesajları takip etmesini de zorlaştırabilir. Bir mesajı görüşmede tutma seçeneğini kullanarak, kullanıcılar artık belirli kaybolan mesajları ileride başvurmak üzere kaydetmeyi seçebilirler.

ba.jpg

Kullanıcı bir mesajın kaybolmasını engellediğinde gönderen bilgilendirilecek ve kararı veto etme seçeneği sunulacak. Gönderen bir mesajı saklamayı seçerse, zamanlayıcı sona erdiğinde silinecektir. Bu seçenek sayesinde gönderen, mesajlarının nasıl gönderileceği konusunda tam kontrole sahip olmaya devam eder.

Kaybolması engellenen mesajlar bir yer imi simgesiyle işaretlenecek ve sohbet bilgilerinde bulunan "Saklanan Mesajlar" adlı yeni bir bölümde listelenecektir. Bu, kullanıcıların saklamayı seçtikleri mesajlara kolayca erişmelerini sağlar.

Mesajların kaybolmasını engelleme özelliği önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılara sunulacak.

WABetaInfo tarafından sosyal medya hesabından şu paylaşım yapıldı:

WhatsApp, kaybolan mesajlar için sohbette kal özelliğini duyurdu! WhatsApp, kullanıcıların belirli mesajların kaybolmasını önleyen bir özelliği kullanıma sundu ve bu özellik, uygulamanın en son güncellemelerini yükleyen bazı kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

whatsap.jpg

Adblock test (Why?)


WhatsAapp’ta sohbette kal özelliği. Ayrıntıları belli oldu - Yenicağ
Read More

Friday, April 21, 2023

Android 14 (ColorOS 14) alacak Oppo telefonlar belli oldu! - ShiftDelete.Net

[unable to retrieve full-text content]

  1. Android 14 (ColorOS 14) alacak Oppo telefonlar belli oldu!  ShiftDelete.Net
  2. Android 14 güncellemesi alacak Xiaomi telefonlar açıklandı  Yenicağ
  3. Android 14 alacak Samsung telefonlar ve tabletler  LOG
  4. Android 14 güncellemesi alacak Xiaomi telefonlar belli oldu!  ShiftDelete.Net
  5. Android 14 alabilecek Samsung telefonlar açıklandı. İşte yenilikler ve cihazlar listesi  Yenicağ
  6. Google Haberler uygulamasında İlgili Tüm Haberleri göster

Android 14 (ColorOS 14) alacak Oppo telefonlar belli oldu! - ShiftDelete.Net
Read More

WhatsApp'tan yeni tasarım: Emoji klavyesi değişiyor - Halk TV

WhatsApp, dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biridir ancak uygulamanın emoji klavyesi yıllardır aynı kalmıştı ve oldukça ilkel bir görünüme sahipti.

Fakat son haberlere göre, bu durum yakın bir gelecekte değişecek gibi görünüyor.WebTekno'nun haberine göre, WhatsApp'ın 2.23.9.2 kodlu Android beta sürümü, emoji klavyesinin nasıl görüneceğini gösterdi. Yeni tasarım, eski tasarıma kıyasla daha modern bir görünüm sunuyor ancak temel yapı ve işlevsellik aynı kalacak.

Bu gelişme, WhatsApp kullanıcıları tarafından heyecanla bekleniyor ve uygulamanın daha da kullanıcı dostu bir arayüze sahip olacağına dair umutları arttırıyor.

WhatsApp'ın emoji klavyesi şöyle gözükecek:

WhatsApp'ın mevcut sürümlerinde, üst kısımda emoji kategorilerini, alt kısımda ise GIF veya çıkartmalar için seçenekler görürüz. Yeni düzende bu görünüm değişecek gibi görünüyor. Klavyenin üst kısmında arama ve diğer seçenekler, alt kısımda ise emojiler yer alacak. Emoji kategorileri alt kısma taşınabilir veya tamamen kaldırılabilir gibi görünüyor.WhatsApp'ın yeniden tasarlanan emoji klavyesinin kullanıcılara ne zaman ulaşacağı belli değil. Ayrıca bu güncellemenin normal klavye tasarımı üzerinde etkili olup olmayacağı da şimdilik bilinmiyor.

kpp.png

Adblock test (Why?)


WhatsApp'tan yeni tasarım: Emoji klavyesi değişiyor - Halk TV
Read More

Thursday, April 20, 2023

WhatsApp'ın emoji klavyesi yıllar sonra değişiyor - Cumhuriyet

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın oldukça ilkel bir yanı vardı. Geliştirici ekip, emoji klavyesini yıllardır hiç değiştirmedi. 

WebTekno'nun haberine göre; gelen son haberler, bu durumun yakın bir gelecekte değişeceğini gözler önüne seriyor. 

WhatsApp'ın 2.23.9.2 kodlu Android beta sürümü, henüz geliştirme aşamasında olan emoji klavyesinin nasıl görüneceğini gözler önüne serdi. Yeni tasarım eskisinden çok farklı değil ancak artık daha modern bir görünüm sunulmuş olacak.

WhatsApp'ın yeni emoji klavyesi işte böyle görünecek...

WhatsApp'ın mevcut sürümlerinde, üst kısımda emoji kategorilerini, alt kısımda ise GIF veya çıkartmalar için seçenekler görürüz. Yeni düzende bu görünüm değişecek gibi görünüyor. Klavyenin üst kısmında arama ve diğer seçenekler, alt kısımda ise emojiler yer alacak. Emoji kategorileri alt kısma taşınabilir veya tamamen kaldırılabilir gibi görünüyor.

WhatsApp'ın yeniden tasarlanan emoji klavyesinin kullanıcılara ne zaman ulaşacağı belli değil. Ayrıca bu güncellemenin normal klavye tasarımı üzerinde etkili olup olmayacağı da şimdilik bilinmiyor. 

Adblock test (Why?)


WhatsApp'ın emoji klavyesi yıllar sonra değişiyor - Cumhuriyet
Read More

'Şafak Operasyonu' Diye TV'de Yayınlasan Anlaşılmaz: Gerçekçiliği Ağzınızı Açık Bırakacak Oyundan Yeni Fragman [Video] - Webtekno

Epic Games'in bir süredir kullanımda olan oyun motoru Unreal Engine 5, bazı geliştiriciler tarafından aktif olarak kullanılıyor. Gelen resmi ve bağımsız projeler, Unreal Engine 5'in bu sektöre çağ atlatacağının açık bir göstergesi. Unrecord olarak isimlendirilen Unreal Engine 5 tabanlı yeni bir oyun, oyunların artık oyun olmaktan çıkıp, gerçek yaşamdan kesitlermiş gibi görünmeye başlayacağını düşündürüyor.

Bağımsız yapımcı DRAMA tarafından geliştirilmekte olan Unrecord, birinci şahıs nişancı türünün en yeni örneklerinden bir tanesi. Henüz yayınlanma aşamasından çok uzakta olan oyun, hikayesi ile değil, grafikleri ile ilgi çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Zira oyun, bugüne dek alıştığımız birinci şahıs nişancı türlerinden çok ayrı bir kaliteye sahip.

İşte Unreal Engine 5'in hünerlerini gösteren oyundan bir ekran görüntüsü

Unrecord

Oyundan alınan ekran görüntüleri, kalitenin zirveye çıktığını gözler önüne seriyor. Ancak bundan ötesi var. DRAMA'nın paylaştığı oynanış videoları, Unrecord'un bir oyundan fazlası olduğunu gözler önüne seriyor.

Unrecord için paylaşılan oynanış videosu

Unrecord için belirsizlikler olsa da oyunun PC'lerin yanı sıra konsollar için de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak bunun ne zaman gerçekleşeceği belli değil. Eğer isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanarak Unrecord'un Steam sayfasına ulaşabilir, oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz.

Unreal Engine 5

Oyunun adı bile belli olmadan önce yayınlanan ilk demo fragman şu şekildeydi:

Unrecord için paylaşılan birkaç ekran görüntüsü

unrecord

unreal engine

oyun

Adblock test (Why?)


'Şafak Operasyonu' Diye TV'de Yayınlasan Anlaşılmaz: Gerçekçiliği Ağzınızı Açık Bırakacak Oyundan Yeni Fragman [Video] - Webtekno
Read More

Wednesday, April 19, 2023

Dört Tane 50 MP Kameraya Sahip Telefon Xiaomi 13 Ultra Tanıtıldı - Webtekno

Son zamanlarda akıllı telefon sektöründe popülerliğinde kayıp yaşayan Xiaomi, bugün yeni amiral gemisi telefonunu tanıttı. Xiaomi 13 Ultra adını taşıyan telefon, akıllı telefon sektöründe kamera konusunda yeni bir eşiğe imza atacak.

Leica ile ortaklık kuran Xiaomi, 13 Ultra modellinde dört adet 50 MP çözünürlüğe sahip kamera sensörüne yer verecek. Arka paneldeki dörtlü kamera kurulumunda yer alan ana kamera, Sony IMX989 sensörüne yer verecek. Fakat kamera kurulumunun sunacağı özellikler başka hiçbir telefonda bulunmayan özellikler olacak.

Karşınızda Xiaomi 13 Ultra:

Tasarım:

xşaomi 13 ultra

Xiaomi 13 Ultra’nın tasarımında en ön plana çıkan detay elbette cihazın kamera kurulumu. Telefon, arka panelinde neredeyse bir yandan diğer yana kadar uzanan daire şeklinde kamera kurulumuna yer veriyor. Arka panel, deri dokusu da sunuyor.

Telefonun ön kısmındaysa özel bir tasarım detayı yer almıyor. Cihaz, delikli ekran tasarımına yer veriyor ve bu delikte bir adet ön kamera yer alıyor. 

Ekran:

xiaomi 13 ultra

Xiaomi 13 Ultra, 6,73 inç büyüklüğünde ekrana sahip. Ekran, AMOLED panel ve 3200 x 1440 piksel çözünürlüğe ev sahipliği yapıyor. Son zamanlarda hayatımıza giren adaptif ekran hızı yenileme özelliği Xiaomi 13 Ultra’da da yer alıyor. Cihaz, duruma göre 1-120 Hz arasında ekran tazeleme hızı vadediyor.

Xiaomi 13 Ultra’nın ekranında diğer telefonlardan üstün olduğu bir nokta ise ekran parlaklığında gizli. Cihaz, 1300 nit gibi daha önce görülmemiş maksimum parlaklık sunuyor. Bu sayede Güneş’in en tepede olması durumunda bile cihazın ekranındaki içerikler kolaylıkla görülebiliyor.

Donanım:

xiaomi 13 ultra

Xiaomi 13 Ultra, beklendiği gibi en üst düzey yonga setini barındırıyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2’den güç alan cihaz, bu yonga setiyle Adreno 740 GPU ve Snapdragon X70 modeme de ev sahipliği yapıyor. Modem sayesinde 5G bağlantı desteği de sunuluyor.

Amiral gemisi telefon, 256, 512 ve 1 TB depolama seçenekleri ve 12 ve 16 GB LPDDR5X RAM seçenekleriyle satışa sunulacak.

Kamera:

xiaomi 13 ultra

Gelelim telefonun meyvesine, hatta meyve ağacına. Xiaomi 13 Ultra, 1 inç büyüklüğünde Sony IMX 989 sensörden oluşan 50 MP’lik ana kameraya, 50 MP’lik Sony IMX 858 telefoto sensörüne, 50 MP periskop ve 50 MP makro kameraya ev sahipliği yapıyor.

50 MP’lik dörtlü kamera kurulumu, kullanıcılara pek çok özelliği sunuyor. Cihaz, 12 mm, 23 mm, 75 mm ve 120 mm odak uzaklıklarında çekim yapabiliyor. Ayrıca telefoto sensörü sayesinde ekstra olarak 46 mm ve 240 mm odak uzaklığı seçeneklerine de erişim sağlıyor. Yakınlaştırma konusundaysa 10 kata kadar yakınlaştırma sunuluyor.

Xiaomi 13 Ultra, iPhone 14 Pro Max ile karşılaştırıldığında ortaya şu manzaralar çıkıyor:

xiaomi 13 ultra

xiaomi 13 ultra

xiaomi 13 ultra

xiaomi 13 ultra

xiaomi 13 ultra

Batarya:

xiaomi 13 ultra

Xiaomi 13 Ultra’nın batarya kapasitesi ise sunduğu performansa göre bir tık hayal kırıklığı yaşatabilir. Telefon, bugünün orta segment telefonlarında standart olan 5.000 mAh’lik kapasiteye yer veriyor. Batarya, kabloyla 90 W, kablosuz olarak 50 W hızlı şarj desteği sunuyor. 90 W şarj desteği ile %100 şarj seviyesine 35 dakikada ulaşabiliyor.

Xiaomi 13 Ultra özellikleri:

Ekran 120 Hz, 6,7 inç AMOLED
İşlemci Snapdragon 8 Gen 2
RAM 12/16 GB
Depolama 256GB / 512 GB / 1 TB
Arka Kamera Dört adet 50 MP kamera
Ön Kamera  32 MP
Batarya  5000 mAh (90W kablolu 50W kablosuz)
İşletim Sistemi  MIUI 14 (Android 13 tabanlı)

Xiaomi 13 Ultra fiyatı:

  • Xiaomi 13 Ultra 12 GB/256 GB: 5999 yuan
  • Xiaomi 13 Ultra 16 GB/512 GB: 6499 yuan
  • Xiaomi 13 Ultra 16 GB/1 TB: 7299 yuan

Xiaomi 13 Ultra’nın Çin dışındaki bölgelerde ne zaman satışa çıkacağı henüz açıklanmadı.

Adblock test (Why?)


Dört Tane 50 MP Kameraya Sahip Telefon Xiaomi 13 Ultra Tanıtıldı - Webtekno
Read More

Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste - DonanımHaber

Teknoloji Editörü 2 Oy Ver Tam Boyutta Gör Xiaomi, bir daha asla güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini güncelledi. ...